Maatwerkhuis

Persoonlijke begeleiding

Om ervoor te zorgen dat al jouw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor jou het aanspreekpunt van de aannemer. Bij de aankoop van de woning kies je jouw ruwbouwwensen. Op een later moment ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek voor het kiezen van de afbouwwensen. De kopersbegeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en jouw individuele woonwensen.


Keuken

De keuken zit niet in de standaardlevering. Voor het project ‘Heeren van Werkhoven' wordt een project-keukenshowroom geselecteerd. Zij maken voor onze kopers een passende projectaanbieding en nodigen je uit voor een afspraak in de showroom waarin jouw keukenwensen uitvoerig worden besproken. Neem de gegevens van jouw nieuwe woning mee, dan heb je alle gegevens bij de hand. Wanneer je liever een andere leverancier benadert, ben je daar geheel vrij in. Ook wanneer je kiest voor een keuken bij derden zorgen wij er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van jouw droomwoning op de juiste plaats zijn aangebracht. Via de kopersoptielijst selecteer je de eventueel extra benodigde aanpassingen. 


Sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van tegels en sanitair. Omdat smaken verschillen is het mogelijk om andere keuzes te maken qua sanitair en tegelwerk. Dit gebeurt via een online tool van projectshowroom. Ook kunnen de badkamer en toilet casco opgeleverd worden en ben je ook hierin geheel vrij een andere leverancier te benaderen.


Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, word je uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en ben je na ondertekening officieel eigenaar van de grond. Tevens wordt bij levering het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna start de bouw van de woning binnen de periode uit de aannemingsovereenkomst. Bij aanvang van de bouw en naargelang de bouw vordert betaal je vervolgens de gestelde bouwtermijnen.


Huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw word je een à twee keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van jouw woning. Voor jullie eigen leveranciers wordt er een separate inmeet dag ingepland, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals je hem bedacht hebt. De invulling en het aantal momenten wordt mogelijk beïnvloed door de dan geldende gezondheidsmaatregelen.


Stap 1 van de oplevering

De oplevering van je woning gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer je uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met jou bekeken of jouw woning technisch en kwalitatief in orde is.


Stap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijk je kritisch of jouw woning naar jouw wens is. Dit kun je samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kun je de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH. Aan het einde van de oplevering ontvang je de sleutels van jouw droomwoning en kun je starten met klussen en inrichten!