FAQ

Meest gestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ons dan je vraag via de contactgegevens onder aan deze pagina. 

Verkoop van de woningen

Naar verwachting start de verkoop van de woningen in het eerste kwartaal van 2022. Wanneer een definitieve datum bekend is sturen wij een nieuwsbrief aan alle geïnteresseerden die ingeschreven staan. Nog niet ingeschreven?


De exacte verkoopprocedure is nog niet bekend. Vanaf dit moment kun je wel alvast je woningvoorkeur(en) aan ons doorgeven. Wanneer je je woningvoorkeur(en) aan ons door hebt gegeven wordt je automatisch in de eerste lotingsronde opgenomen.  

Wanneer de officiële verkoop start wordt vooraf ook de definitieve verkoopprocedure bekendgemaakt. Tip: laat voor de start verkoop alvast een financieel advies afgeven van jouw situatie. Een positief financieel advies is een vereiste voor het inschrijven op een woning.


Heeren van Werkhoven heeft Halbertsma van den Boom aangesloten als projectadviseur. Hier kun je eventueel terecht voor een financieel advies, hypotheek of eventuele verkoop van je huidige woning. Uiteraard kun je ook een andere adviseur benaderen.


De sociale huurappartementen, circa 65m² woonoppervlakte, worden door een nog nader te bepalen regionale woningbouwcorporatie verhuurt. Nadere informatie volgt wanneer deze bij ons bekend is.


Bouw van de woningen

De bouw van de woningen start binnen de termijn uit de aannemingsovereenkomst, nadat alle toekomstige kopers bij de notaris zijn geweest voor de overdracht van de grond. De overdracht bij de notaris gebeurd nadat het volledige project is verkocht en de overige opschortende voorwaarden zijn vervuld. Naar verwachting start de bouw in het derde kwartaal van 2022.


De bouw duurt vanaf de start met het grondwerk tot de oplevering van de eerste woning circa 1 jaar. De verwachte oplevering zal plaatsvinden in het derde kwartaal van 2023.


Wil jij ook wonen in Heeren van Werkhoven? 

Bekijk woningen