Bereikbaarheid

Heeren van Werkhoven is gelegen in het hart van Werkhoven, aan de rand van de prachtige Utrechtse Heuvelrug, tussen groen en kastelen. Je bent in 20 autominuten in Utrecht centrum en met de fiets sta je binnen een half uurtje in het karakteristieke Wijk bij Duurstede of het Utrecht Science Park.

Met het openbaar vervoer kun je je vanuit Werkhoven ook uitstekend verplaatsen. In circa 30 à 40 minuten sta je op Utrecht centraal of binnen een half uurtje ben je bij het UMC, de Universiteit of Hogeschool van Utrecht.

Voorzieningen

De nieuwe woningen zijn gelegen in het karakteristieke centrum van Werkhoven nabij de brink, met in de omgeving de historische korenmolen en vele kastelen, zoals Kasteel Beverweerd. In de nabijheid kun je ook volop genieten van de bosrijke omgeving en natuurgebieden.

De voorzieningen zoals de Delteykschool, het kinderdagverblijf, de brood- en banketbakkerij en de fysio zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Voor de faciliteiten als supermarkten of overige winkels kun je terecht in Odijk (5 min), Houten, Bunnik of Driebergen (10min). Ook voorziet Werkhoven in verschillende (sport)verenigingen en kun je er terecht voor een hapje of een drankje.